BOOK FROM HELL

Den här inte så fina boken spenderar jag mina dagar med nuförtiden, 600 sidor babbel om marknadsföring och annat bajs och jag måste lära mig allt tills på FREDAG.. :'(

black&white


TUMBLR

Har skaffat mig ett konto på tumblr, kommer nog lägga in lite roliga/random bilder mest där, men checka in och följ; www.myregularweekday.tumblr.com (ja, jag har dålig fantasi och tog samma namn)
BTW, fick hem min nya väska från Sandqvist häromdagen och den var perfekt, fick plats med datorn och allt!

CREEPERS

Beställde nyss dom här skorna från ebay, har velat ha dom jättelänge och nu slog jag äntligen till! ungefär 540 kronor kostade dom bara!

book

idag har jag varit i skolan hela dagen och nu borde jag egentligen sitta och plugga på min inlämningsuppgift som ska in på torsdag, men det är ju ganska svårt när jag inte har någon bok. Beställde den för mer än 1 vecka sedan och den har fortfarande inte kommit..IRRITERANDE. Väntar även på min jacka som jag visade häromdagen och ett Microsoft office paket till min mac. Bajs vad sega alla ska vara.

Jacket

Berättade ju att jag hade beställt en till jacka, det är den här iallfall, skitsnygg tycker jag! (den andra köpte mamma, så jag slapp skicka tillbaka den.)
ca: 1800 kronor - 20% från asos.com

LATEST

Nu har skolan börjat på "riktigt" och vi har redan inlämning nästa vecka..JOBBIGT. Men jag kan ju liva upp stämmningen med at visa lite kläder som jag beställt!

En höst jacka från topman för ca; 500 kronor (ska dock skicka tillbaka den här tror jag, har beställt en till svart jacka som är mycket finare!)
En halsduk från topman för ca: 170 kronor
och en väska från sandqvist för 1195 kronor!

RSS 2.0