GISSA VAD...

...JAG BESTÄLLT? hehe ett par gula Converse, I think i'm insane! 17 par nu.. snart får det väll räcka, köpte ju ett par för två veckor sen också haha!

sunglasses

jag beställde nyss dom här brillorna från barabrillor.se

FASHION AGAINST AIDS

Det här är det jag tyckte var snyggt ifrån H&M:s FAA-kollektion, trench-499 kr, läderväst-1299 kr, parkas-399 kr, väska-79 kr, plastpåse-99 kr. 
Behöver en vårjacka så jag funderar på att köpa en av dessa, synd att västen är så jäkla dyr, lite konstigt också att den är billigare i England där den kostar £79, vilket motsvarar ca: 800 kr. Vi får se hur det blir på tisdag när det kommer ut i butik/online!

lite nytt...


jeansskjorta från M&Q-299 kronor( 50%), halsband från tradera-40 kronor, halsband från ebay-129 kr, converse från asos-ca 400 kr!

NOW I'M GONNA WATCH


SHOULD I BUY?

Vill väldigt gärna ha en Iphone 4. Synd att de är så dyra och att man måste betala för massa extra för att den ska vara värd att ha, internet, spotify premium m.m.

THIS PLACE ABOUT TO BLOW

GO INSANE, GO INSANE

lite partypics från 100dagar...

en fest som var för 1 månad sen, men bättre sent än aldrig!

persol £189

Har ej bloggat på typ några månader eller nått, men de har ändå ej hänt något speciellt. just nu tar jag det bara lugnt och lyssnar på lite musik! Ikväll blir det PARTY, med stora bokstäver, typ en månad sen senast, så nu kör vi all in!
vill ha ett par runda brillor.. beställde ett par från asos för någon månad sen, men de var både för små och fula.. synd att dem här är så dyra. £189.

RSS 2.0